Fatah: “Er staan nog duizenden moordenaars klaar ”

De vicevoorzitter van Fatah Mahmoud Al-Aloul – tevens plaatsvervanger van de Palestijnse president Abbas – heeft op 26 juni jl. verklaard dat duizenden Palestijnen bereid zijn om Joden te gaan vermoorden.

Al-Aloul zei dit in een toespraak bij een protest tegen het Amerikaanse economische hulpplan van 50 miljard dollar voor de Palestijnen, dat in de Arabische golfstaat Bahrein werd gepresenteerd.

Letterlijk zei hij:

“Hebben jullie niet begrepen wat de motieven van Omar Abu Laila waren? Er zijn duizenden Omar Abu Lailas die zich niet bij tirannie neerleggen.”
Omar Abu Laila was een Palestijnse terrorist die in maart 2019 een Israëlische rabbijn en een soldaat vermoordde.

Terwijl hij het podium besteeg, werd er een lied gezongen, met onder meer de volgende tekst:

“Met granaten kondigen wij de strijd aan.
Ik kom eraan, mijn vijand [de Joden].
Wij zullen naar elk huis gaan met onze hakbijlen en messen.
Ik zweer dat jullie niet kunnen ontsnappen.”
(Uitgezonden op de Fatah Facebook pagina op 26 juni 2019.)

Ook moefti Muhammad Hussein, de hoogste geestelijk leider van de Palestijnse Autoriteit en persoonlijk adviseur van Mahmoud Abbas, prees recentelijk terreur.

Hij zei over de voor terreuraanslagen gevangen zittende Palestijnen:

“Wij vragen Allah om hun vrijlating te bewerkstelligen.
Het is onweerlegbaar dat het hele Palestijnse volk de gevangenen, hun rechtvaardige zaak en hun heroïsche strijd steunt.
Wij vragen Allah om hen te belonen.

Daarom staan wij volledig achter hun salarissen. Wij geven daaraan zelfs prioriteit. Wij zeggen: de gevangenen, de gewonden en de martelaren [omgekomen zelfmoordterroristen] gaan boven alles.”
(Uitgezonden op de officiële Palestijnse televisie op 20 mei 2019.)

Het is duidelijk: Palestijnse leiders blijven terreur aanmoedigen en terroristen worden nog steeds vorstelijk beloond.

Naar verwachting stijgt het betaalde bedrag aan betaalde beloningen aan terroristen in de Palestijnse gebieden met 12% in 2019.

Een enorme voorkeursbehandeling voor de terroristen. Want als bezuinigingsmaatregel zullen de Palestijnse ambtenarensalarissen juist met 40% gekort worden en mogen (dood)zieke Palestijnen zich niet meer laten behandelen in Israëlische ziekenhuizen. (Waar zij specialistische behandelingen kregen die in Palestijnse ziekenhuizen niet beschikbaar zijn.)

Wanneer gaan de Europese Unie en Nederland eens in actie komen tegen het bevorderen en belonen van terreur, in dit geval gericht tegen Joden?

Zeker in deze tijd, nu de terreur ook de straten van Europa en Nederland heeft bereikt.

 

Klik hier voor deze beelden en voor nog vier recente voorbeelden hoe Fatah op de officiële Palestijnse televisie terreur verheerlijkt en aanmoedigt.