Hongaarse regering geeft bevolking inzage in de Europese vernietigings plannen van George Soros

De Hongaarse conservatieve regering van Viktor Orbán lanceert in oktober een nieuwe nationale raadpleging. Nadat de Hongaarse regering de Hongaren had gevraagd om hun mening te geven over migranten en inmenging daarover van Brussel, overweegt de Hongaarse regering nu wat zij het “Soros-plan” noemt.

Verwijzend naar publieke en persverklaringen van de speculant en de Amerikaanse globalistische activist George Soros – van Hongaars-Joodse afkomst, zijn echte naam is György Schwartz – probeert de regering van Boedapest via dit overleg mensen te informeren over de gevaarlijke intenties van deze invloedrijke man met betrekking tot Europa en Hongarije.

Het is ook een middel voor de Hongaarse overheid om een steeds harder beleid te legitimeren tegen westerse (EU) en liberaal-Libertarische inmenging, dat door deze Amerikaanse miljardair gesteund wordt.

Door middel van zeven verklaringen – elk vergezeld van een gedetailleerde toelichting – herinnert de nationale raadpleging aan de volgende doelstellingen van George Soros

1.1. George Soros wil Brussel overhalen om minstens één miljoen immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten op het grondgebied van de Europese Unie, waaronder Hongarije, te hervestigen.

2.2. George Soros wil samen met de Brusselse ambtenaren ook de afbraak van de door Visegrad landen geplaatste hekken en de openstelling van de grenzen voor de migranten bewerkstelligen.

3.3. Een onderdeel van het Soros-plan is de verplichte verspreiding door Brussel van immigranten die in West-Europa concentraties vormen, met name ten aanzien van de Oost-Europese landen. Hongarije zou hieraan moeten deelnemen.

4.4. Volgens het Soros-plan zou Brussel alle EU-lidstaten, met inbegrip van Hongarije, ertoe moeten dwingen elke immigrant 9 miljoen HUF (15.000 euro) aan sociale uitkeringen te betalen.

5.5. Een ander doel van George Soros is ervoor te zorgen dat migranten mildere straffen krijgen voor misdaden die zij plegen.

6.6. Het doel van het Soros-plan is om de nadruk te leggen op de talen en culturen van de Europese landen om een snellere integratie van de illegale immigranten te bereiken.

7.7. Het maakt ook deel uit van het Soros-plan om politieke aanvallen uit te lokken tegen de landen die zich verzetten tegen immigratie en hen streng te straffen.

Volgens de Hongaarse oppositie tracht de regering van Orban van George Soros een zondebok te maken. Viktor Orbán en zijn regering zijn echter van plan George Soros en zijn handlangers van NGO’s en mondiale activisten uit het maatschappelijk middenveld te veroordelen. Volgens de opiniepeilingen zal het Hongaarse volk opnieuw gunstig reageren op regeringsvragen en Viktor Orbán een hernieuwde legitimiteit geven om op te treden tegen het zogenaamde “Soros-plan”.

Wie is nu eigenlijk de baas in de EU?

Overgenomen van: http://www.geennieuws.com/2017/10/hongaarse-regering-geeft-bevolking-inzage-in-de-europese-vernietigings-plannen-van-george-soros/