“Onbekenden vervoeren hen dan naar spoorwegstations in El Paso in Texas of Belen in New Mexico.” En dan?

door Brian Ross voor ABC’s Blotter (met dank aan Hot Air):

De FBI onderzoekt geruchten  van mensensmokkelactiviteiten met als hoofdkwartier Chapparral in New Mexico: “Naar verluidt worden Irakezen en anderen afkomstig uit het Midden-Oosten”  uit Mexico de Rio Grande overgebracht.

In een rapport van de FBI-inlichtingendienst verspreid door de Joint Terror Task Force, verkregen door de Blotter op ABCNews. com, staat dat de illegale groep al meer dan een jaar illegaal Irakezen  de grens overbrengt.
In het rapport dat onlangs uitkwam staat dat de smokkelorganisatie “Mexicanen oversmokkelde, maar besloten heeft Irakezen of andere mensen uit het Midden-Oosten te gaan smokkelen, omdat dat winstgevender was.” Elk zou daarvoor $20.000 tot $25.000 moeten betalen, volgens het rapport.

De mensen die overgesmokkeld zullen worden “verzamelen zich dan in een huis aan de Mexicaanse kant van de grens” en steken vervolgens de Rio Grande over, de VS in, volgens het rapport.
“Onbekenden brengen hen dan naar spoorwegstations in El Paso in Texas of Belen in New Mexico.”, volgens het document van de FBI.