Nieuwe Wereld Orde

Met de Nieuwe Wereld Orde duiden we op het streven van een elitaire groep naar één wereld systeem, waarbij er een wereldregering, wereldreligie en een wereldeconomie zal zijn. Eind jaren ’80 heeft het KNP hierover al gepubliceerd. Ook hebben we deze trend gevisualiseerd in een schema. Dit schema kent haar beperkingen, net als elk model van de werkelijkheid onvolledig is. Niettemin geeft het een beeld van de ontwikkelingen die gaande zijn.

Economie en Politiek: The Great Reset als opmaat voor de NWO?

De contouren van deze Nieuwe Wereld Orde worden anno 2021 steeds duidelijker zichtbaar. Vanuit het World Economic Forum wordt ‘The Great Reset’ is aangekondigd waarbij nogal bout gesteld wordt dat ons huidige ‘het oude’ systeem niet meer werkt en dat we toe moeten naar een nieuw systeem. Letterlijk wordt gezegd: “The death of capitalism as we know it”. We hebben drastische, historische en structurele veranderingen nodig om de huidige rampen m.b.t. gezondheid, klimaat en economie het hoofd te bieden. Er wordt de suggestie gewekt dat iedereen daarbij nodig is. Wat echter zeer de vraag is, is of iedereen zijn zegje mag doen met een mondkapje op (let op de gebruikte afbeeldingen in de video). Het kondigt de Nieuwe Wereld Orde aan waarin alles anders zal zijn dan het huidige systeem wat ons in het ‘rampscenario’ waarin we leven heeft gebracht. Het is absoluut ontbloot van enige realiteitszin. Het heeft alles te maken met macht. Wij bepalen wat je moet zien en weten, wij bepalen wat je moet doen (zie het grote billboard in één van de gebruikte scenes waarop in grote letters staat: ‘Obey’, wij hebben de weg uit deze crisis gevonden, wij gaan jullie hieruit halen.

Zie hieronder het bizarre promotiefilmpje waarin wij ‘het klootjesvolk’ worden verteld hoe we het verprutst hebben en wat de weg uit de ellende is.


Economie en Kerk: The Economy of Fransesco

De Nieuwe Wereld Economie van Fransiscus. Zie hierover de volgende websites: https://francescoeconomy.org/

Op 8 december 2020 is de Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan, ofwel ‘de Raad’, opgericht onder leiding van Fransiscus. Het gaat om een ‘historisch nieuw partnerschap tussen enkele van ’s werelds grootste investeerders, bedrijven en het Vaticaan’.

Met de oprichting van de Raad ‘wordt de urgentie benadrukt om gezamenlijk het kapitalisme te hervormen tot een krachtig mechanisme voor het welzijn van de mensheid op basis van morele verantwoordelijkheid en marktvereisten’. De Raad nodigt bedrijven uit om ‘een economische basis voor de wereld te leggen die eerlijker, inclusiever en duurzaam is’.

De Raad wordt geleid door een groep wereldleiders en CEO’s van grote bedrijven, ‘Hoeders van inclusief kapitalisme’ genoemd, die jaarlijks een ontmoeting hebben met de De leiders vertegenwoordigen meer dan 10,5 biljoen (of 10500 miljard) dollar aan beheerd vermogen.

De lijst met Hoeders bevat enkele opmerkelijke namen. We komen onder meer Kenneth Frazier tegen, algemeen directeur van farmareus Merck. Ook Alex Gorsky, directeur van farmagigant Johnson & Johnson, staat op de lijst. Dit bedrijf werkt momenteel aan een coronavaccin. Eén van de bestuursleden van Johnson & Johnson, Mark Weinberger, is ook een Hoeder. Tot slot nog een opmerkelijke naam op de lijst: Rajiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation.


Nieuwe Wereld Orde en de eeuw van Aquarius

Onderstaande youtube video’s geven een idee hoe deze NWO vorm zal krijgen en de achterliggende ideeën en ideologieën.

Deel 1 Aquarius The Age of Evil. Kijk op youtube voor meer delen.

Meer artikelen over de Nieuwe Wereld Orde

NWO Artikelen

Externe links

President Putin over de Nieuwe Wereldorde (2007)