De Amerikaanse autoriteiten hebben de beschuldigingen tegen de FIFA in kaart gebracht. Van omkopen tot commercieel fiksen van wereldvoetbal en van racketeering tot belastingontduiking. De Amerikanen hebben er ook een bedrag opgeplakt. De corruptie bij de FIFA heeft een bedrag meegekregen van 150 miljoen dollar. Dat klinkt als een hele grote hoop geld, niet? Maar dat cijfer verbleekt bij de bedragen die gemoeid zijn als het gaat om corruptie en criminaliteit te wijten aan banken en westerse financiële instellingen.

Dat schrijft De Echte Krant, -De enige echte, ongecensureerde krant in de wereld!-
Voor de Britse bank HSBC bijvoorbeeld, beschuldigt van belastingontduiking, witwassen van gelden van drugskartels en andere illegale regelingen, wordt de fraude geschat op 180 miljard dollar en meer. Dit is meer dan duizendmaal de omvang van het FIFA ‘schandaal’ dat nu gaande is.

JP Morgan, om een andere bank te noemen, wordt beschuldigd van massale en systematische goudprijsmanipulatie om de waarde van de Amerikaanse dollar te beschermen. Dat is criminaliteit omdat daardoor vele prijzen voor ons dagelijks onderhoud wereldwijd de pan zijn uitgerezen. Door deze wekelijkse manipulaties zijn basisgoederen veel te duur geprijsd en, dit criminele spel loopt in de miljarden. In FIFA gelden omgerekend duizenden malen het duizendvoud van wat de FIFA wordt verweten.

Er zijn in dit verachtelijke spel van financieel terrorisme nog veel, voornamelijk Amerikaanse banken verweven. Citibank, Bank of America, Goldman Sachs, Barclays, Deutsche Bank, Credit Agricole, Fortis, Dexia, KBC om er enkelen te noemen, zijn DIRECT verantwoordelijk voor de explosie van vergiftigende derivaten die hun leidinggevende multimiljonairs maakten, maar tegelijkertijd de financiële markt deden imploderen in 2008 waaruit de bankencrisis is voortgekomen. Voor alle zekerheid. Deze bankencrisis is nu meerdere malen groter dan toen en de bankwereld is bezig zichzelf totaal te vernietigen.
De hieruit voortgekomen financiële meltdown is de regelrechte oorzaak dat vele pensioen – en spaarfondsen in elkaar zijn gezakt waardoor miljoenen mensen letterlijk zijn geruïneerd door werkeloosheid. De verlamming heeft zich nog verder doorgezet omdat onnozele regeringen, verplicht door private banken en hun criminelen, dan besparingsplannen zijn gaan doorvoeren waardoor er alleen nog maar meer sociale problemen zijn ontstaan. Vooral omdat wij als burgers werden verplicht om de ganse, door bancaire hebzucht veroorzaakte teloorgang van zichzelf, met ons belastinggeld uit de malaise te halen.
Doordat op bevel van Wall Street alle in moeilijkheden verkerende banken met belastinggeld moesten worden gered heeft deze geïnstitutionaliseerde fraude en financiële manipulatie geleid tot de grootste overdracht van nationale rijkdommen naar PARTICULIERE banken in de geschiedenis terwijl er tegelijkertijd een totale onoverkomelijke overheidsschuld is gecreëerd.
Naar de grootste waarschijnlijkheid zullen generaties kinderen en kleinkinderen gedwongen worden om de biljoenen euro’s schuld op te blijven hoesten die zijn gemaakt door de grote Amerikaanse en Europese banken, alleen omdat incompetente regeringen ondoordacht en op emotionele wijze bespeeld, onze nationale rijkdom hebben overgeheveld naar de fascistische gangsterbende BANK!

Vergis je niet. Duizenden mensen zijn al gestorven door de door westerse regeringen opgelegde bezuinigingen om deze bancaire fraude, belastingontduikingen en verduisteringen te betalen. Alles is op grote schaal gebeurd voor onze ogen en dat gaat ons generaties lang biljoenen kosten.
Maar in het aangezicht van deze gigantische, genocidale bancaire en overheidscriminaliteit is nog geen enkel lid van een Raad van Bestuur of CEO van grote banken, betrokken bij deze mondiale criminaliteit, berecht of in de gevangenis verdwenen. De bankelite van Wall Street en City of London zijn de grootste financiële donoren geweest om Obama in Amerika en Cameron in Engeland weer herkozen te krijgen. Indien u nog gelooft in democratie? Wij al lang niet meer!
De late focus van Amerikaanse en Britse autoriteiten wat betreft de vermeende misstanden bij de FIFA mag worden gezien als belachelijk en lachwekkend als we dit toetsen aan het absolute gebrek aan belangstelling van diezelfde autoriteiten bij de toepassing van rechtshandhaving wat betreft de bankiers van Wall Street en City of London.
De verbazingwekkende, zelfingenomen, hypocriete Amerikaanse en Britse campagne tegen de FIFA kan niet meer zijn dan onderdeel van een verborgen agenda. Indien ze de ECHTE financiële criminaliteit zouden willen bekampen dan trokken ze ten strijde tegen de bancaire elite.

Bron: www.echtekrant.be