Een helder interview van onafhankelijk onderzoeksjournalist John Pilger met Wikileaks hoofdman Julian Assange. Inmiddels is er ook een prachtige overzichtssite gemaakt van alle Wikileaks: The Top 100 most damaging Wikileaks (so far)

Het meest opzienbare tot nu toe wat de de Wikileaks blijkt is dat de VS in ieder geval al sinds augustus 2014 weet dat Quatar en Saoedi-Arabië IS financieren. En terwijl ze die kennis hadden verkocht de VS vrolijk voor vele miljarden aan wapens aan Saoedi-Arabië, ook na die datum.

Sterker nog dezelfde regiems waarvan bekend was dat ze IS financieren doneerden ook voor miljoenen aan The Clinton Foundation… Waarmee de mede financiers van IS dus ook mede financiers van Hillary Clinton zijn…

De VS onder leiding van Obama en Hillary leverden dus willens en wetens voor tientallen miljarden aan wapens aan een regiem waarvan ze wisten dat het IS financiert… Best een aardig item voor het journaal zou je denken… Zeker als mensen begrijpen dat dit niet geroepen wordt door “Evil Rusland” of door “Malle Complotters” maar blijkt uit Hillary Clinton haar eigen e-mails… Onomstotelijk, keihard, zwart op wit bewijs dus.

Verder spreken ze in het interview over Hillary Clinton en wat zij representeert. Zij is een centraal onderdeeltje in een grote machine van o.a. bankbelangen, oliebelangen en wapenbelangen die effectief gezien de macht hebben overgenomen in de VS en je zou zelfs kunnen pleiten wereldwijd. Zo wordt onder meer kort genoemd hoe uit de wikileaks blijkt dat Citibank de helft van hoe het kabinet van Obama eruit ziet heeft bepaald…

Ze spreken over de vernietiging van Libië waar Hillary Clinton een grote promotor van was en de gevolgen daarvan in de vorm van vele migranten uit Afrika die nu naar Europa trekken die voorheen door het regiem in Libië werden tegengehouden.
Verder komt er nog veel andere interessante informatie voorbij. Erg de moeite waard.

Naast het interview zijn ook de eerder genoemde top 100 most damaging Wikileaks zeer de moeite waard om eens door te lezen. Alle bronnen zijn super precies vermeld. Er wordt enige duiding gegeven en vraag jezelf eens af hoeveel van deze zaken door de mainstream media in Nederland zijn behandeld… Wie weet komt het nog, aan de beschikbaarheid van de feitelijke informatie zal het niet liggen.

Overgenomen van: www.achterdesamenleving.nl

Kijk voor meer informatie ook:

Het engelstalige interview is te vinden onder de link:

www.rt.com