Tijdens de huidige corona-plandemie promoot Bill Gates verplichte vaccinaties en een vaccinatiepaspoort. Nu wederom twee Kennedy’s gedood zijn, spreekt Robert F. Kennedy Jr. zich uit over Bill Gates’ ware agenda. Uit alles blijkt dat Gates vaccinaties vooral ziet als instrument om de populatie te verminderen.Dat meldt Ella Star op haar site www.ellaster.nl

De Kennedy-familie kent vele tragedies en is meermalen getroffen door politieke moorden en mysterieuze ongelukken. Vooral wanneer men politieke ambities heeft, lijken deze familieleden hun leven niet veilig te zijn. Zo werd in 1963 de Amerikaanse president John F. Kennedy vermoord en in 1968 zijn broer Robert F. Kennedy, destijds presidentskandidaat. In 1999 vond John F. Kennedy Jr. (de zoon van de vermoorde president) samen met zijn vrouw Carolyn Bessette de dood in een mysterieus vliegtuigongeluk.

Op 1 noveber vorig jaar (11/1/19) stierf de kleindochter van Robert F. Kennedy aan een overdosis drugs. Afgelopen week was er een nieuw familiedrama in de Kennedy-familie en vond men de levenloze lichamen van de  kleindochter en achterkleinzoon van Robert F. Kennedy, nadat ze eerder na een kano-ongeluk vermist werden. Volgens Simon Parkes is er een verband tussen dit ‘ongeluk’ en de militaire operaties die afgelopen week gaande zouden zijn. Het is in ieder geval opvallend dat de lichamen na het kano-ongeluk naar de bodem zonken, terwijl deze normaal gesproken boven komen drijven.

Het ging om Robert F. Kennedy’s kleindochter Maeve Kennedy Townsend McKean. Zij werkte als directeur van een gezondheidsprogramma aan de prestigieuze Georgetown University. Deze universiteit speelt ook indirect een rol in de Covid-19 crisis, aangezien immunoloog Dr. Fauci die nu de Trump-regering adviseert in de Covid-19-crisis, in 2017 betrokken was bij het forum over pandemische paraatheid aan de Georgetown University. Dezelfde universiteit waar Maeve Kennedy werkzaam was.

Drie jaar geleden verklaarde Dr. Fauci tijdens dat forum dat de Trump-regering niet alleen zal worden uitgedaagd door aanhoudende wereldwijde gezondheidsdreigingen zoals longontsteking en HIV, maar ook door een verrassende ziekte-uitbraak. Dat zijn opvallende uitspraken die geruchten van een plandemie (geplande pandemie) lijken te bevestigen.

Men vraagt zich af wat de rol van Maeve Kennedy Townsend in dit alles is geweest. Ze is de nicht van Robert F. Kennedy Jr, die met zijn organisatie de Children’s Health Defense een felle tegenstander van vaccinaties is. Was ook Maeve een tegenstander van Bill Gates’ vaccinatieplannen, die overduidelijk een rol lijken te spelen in deze plandemie?

Het heeft er alle schijn van dat dit geen gewoon kano-ongeluk was. Er speelt achter de schermen een hevige politieke strijd tussen de Rothschilds (voormalige eigenaar van de Federal Reserve), de Bush-groep, Clintons, de Rockefellers en de Orde van de Zwarte Zon en de Kennedy’s.

Dat er (militaire) operaties op stapel stonden kan men wellicht ook afleiden uit deze opvallende video van 24 maart 2020 waarbij de kleinkinderen van JFK de songtekst Timber zongen: “Het gaat eraan, ik schreeuw “Timber” (“Timber” is wat men schreeuwt als er tijdens het bomen kappen een zware tak naar beneden dreigt te komen.) Dit alles doet vermoeden dat er wellicht inderdaad een verband is tussen de Kennedy’s en de ‘Storm’, zoals veel Q-volgers denken.

 

“Zwaai je partner rond en rond,

Einde van de nacht gaat het ten onder

Nog een schot, nog een ronde

Einde van de nacht gaat het ten onder

Het gaat eraan, ik schreeuw “Let op voor de val!”

Je kunt maar beter bewegen, jij…”

 

Lees op mijn Patreon-pagina meer over: de Kennedy’s, de 13 Illuminatibloedlijnen, hun banden met de Zwarte Adel en de Q-beweging.

Met de dood van Maeve en verdwijning van haar 8-jarige zoontje Gideon, is haar neef Robert F. Kennedy Jr. dan ook begrijpelijk boos. In een recent artikel richt hij zijn pijlen op de vaccinatie-programma’s van Bill Gates. Deze leiden in Derdewereldlanden tot virusuitbraken, handicaps, auto-immuunziektes en sterilisatie.

Vaccineren lijkt voor Bill Gates dan ook vooral een instrument om de populatie terug te dringen. Hieronder het artikel van Robert F. Kennedy Jr. gepubliceerd op de site van zijn organisatie Children’s Health Defense.

 

Gates’ globalistische vaccinatie-agenda: een win-win voor Big Pharma en verplichte vaccinatie

Door Robert F. Kennedy Jr., voorzitter van Children’s Health Defense

“Vaccins zijn voor Bill Gates een strategische filantropie, die zijn vele vaccin-gerelateerde bedrijven voedt (inclusief de ambitie van Microsoft om een wereldwijde vaccinatie-ID-onderneming (ID2020) te besturen) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid, het speerpunt van het neo-imperialisme van bedrijven. Gates’ obsessie met vaccins lijkt te worden gevoed door een messiaanse overtuiging dat hij is toegewijd om de wereld te redden met technologie en als ‘god’ de bereidheid heeft om te experimenteren met het leven van ‘mindere mensen’.

Gates beloofde zijn aandeel van 450 miljoen dollar van 1,2 miljard dollar om Polio uit te roeien. Hij nam de controle over van India’s National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI), die tot 50 dosissen van poliovaccins verplichtte door overlappende vaccinatieprogramma’s aan kinderen voor hun vijfde jaar. Nu geven Indiase artsen de Gates-campagne de schuld van een verwoestende polio-epidemie as gevolg van een vaccin-stam, die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde.

In 2017 draaide de Indiase regering het vaccinatieregime van Bill Gates terug en vroeg Gates en zijn vaccinatiebeleid om India te verlaten. Polio-verlammingspercentages daalden toen enorm.

In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie met tegenzin toe dat de wereldwijde polio-explosie voornamelijk een vaccinstam is, wat betekent dat deze afkomstig is van het vaccinatieprogramma van Gates. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filipijnen houden allemaal verband met de vaccins van Gates. In 2018 was 70% van de wereldwijde poliogevallen afkomstig van Gates’ vaccins.

70% van alle poliogevallen in de wereld, waren het gevolg van Bill Gates’ vaccins.

In 2014 financierde de Gates Foundation onderzoeken van experimentele HPV-vaccins ontwikkeld door GSK en Merck, bij 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies.

Ongeveer 1.200 meisjes kregen ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziektes en vruchtbaarheidsstoornissen. Zeven ervan stierven. Uit onderzoek van de Indiase regering kwam naar voren dat door Gates gefinancierde onderzoekers doordringende ethische schendingen begingen: kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten in het proces, ouders pesten, toestemmingsformulieren vervalsen en medische zorg weigeren aan de gewonde meisjes. De zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

In 2010 financierde de Gates Foundation een proef met een experimenteel malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse zuigelingen werden gedood en ernstige bijwerkingen ontstonden, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.049 kinderen. (E*: Dat is ruim 20% van alle gevaccineerden)

“We zijn proefkonijnen voor de medicijnfabrikanten.” (…) De filantropische praktijken van Bill Gates zijn “meedogenloos en immoreel.”

Tijdens Gates’ 2002 MenAfriVac-campagne in Sub-Sahara Afrika, hebben de medewerkers van Bill Gates duizenden Afrikaanse kinderen met geweld gevaccineerd tegen meningitis. Ongeveer 50 van de 500 kinderen ontwikkelden verlamming. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “We zijn proefkonijnen voor de medicijnfabrikanten.” De voormalige senior econoom van Nelson Mandela, professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als ‘meedogenloos en immoreel’.

In 2010 heeft Bill Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), met de belofte de bevolking gedeeltelijk te verminderen door middel van nieuwe vaccins.

Een maand later vertelde Bill Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de populatie zouden kunnen verminderen”. In 2014 beschuldigde de Katholieke Doctors Association in Kenia de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een nep-tetanusvaccincampagne.

Onafhankelijke laboratoria vonden de steriliteitsformule in elk getest vaccin. Na de beschuldigingen te hebben ontkend, gaf de Wereldgezondheidsorganisatie uiteindelijk toe dat ze al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt. Soortgelijke beschuldigingen kwamen ook uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filipijnen.

In 2010 vertelde Bill Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de populatie zouden kunnen verminderen.” (…) In Kenia vonden onafhankelijke laboratoria de steriliteitsformule in elk getest tetanusvaccin. “Uiteindelijk gaf de Wereldgezondheidsorganisatie toe dat ze al meer dan tien jaar steriliteitsvaccins ontwikkelt.”

Een studie uit 2017 (Morgensen en anderen 2017) toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekten die het pretendeert te voorkomen. Gevaccineerde meisjes vertonen 10x het sterftecijfer van niet-gevaccineerde kinderen. Gates en de Wereldgezondheidsorganisatie hebben geweigerd het dodelijke vaccin terug te roepen dat de WHO jaarlijks aan miljoenen Afrikaanse kinderen oplegt.

“Een studie uit 2017 toonde aan dat het populaire DTP-vaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie 10 keer meer Afrikaanse kinderen doodt dan de ziekten die het pretendeert te voorkomen.”

Wereldwijd beschuldigen voorstanders van de volksgezondheid Bill Gates ervan de agenda van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te kapen en weg te leiden van projecten waarvan bewezen is dat ze infectieziekten tegengaan; schoon water, hygiëne, voeding en economische ontwikkeling.

De Gates Foundation besteedt slechts ongeveer 650 miljoen dollar van haar budget van de 5 miljard dollar aan deze gebieden. Ze zeggen dat hij middelen heeft vrijgemaakt om zijn persoonlijke fetisj te dienen: dat goede gezondheid alleen uit een spuit komt.

Naast het gebruik van zijn filantropie om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren, financiert Gates particuliere farmaceutische bedrijven die vaccins vervaardigen en doneert bovendien 50 miljoen dollar aan 12 farmaceutische bedrijven om de ontwikkeling van een coronavirusvaccin te versnellen. In zijn recente non-stop optredens in Pharmedia lijkt Gates blij dat de Covid-19-crisis hem de kans zal geven zijn Derdewereld vaccinprogramma’s op te dringen aan Amerikaanse kinderen.

Bron: Children’s Health Defense, door Robert F. Kennedy

Bill Gates was nauw betrokken bij de planning van de wereldwijde coronavirus-pandemie en promoot nu niet alleen een coronavaccin, maar ook een verplichte vaccinatieregistratie. Hij pleit ervoor dat mensen alleen met de verplichte vaccinaties zouden mogen vliegen of volledig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Vertrouwen we onze gezondheid, regelgeving en controle toe aan iemand die zo’n omstreden reputatie heeft met betrekking tot het vernietigen van gezondheid, doden en steriliseren door vaccinaties en uitspraken met betrekking tot populatiereductie?

Doe onderzoek voordat je welk vaccin dan ook accepteert! Uit bovenstaande casussen blijkt dat vaccins allesbehalve veilig zijn en er heel andere belangen een rol spelen.

 

Overgenomen van:  https://www.ellaster.nl/2020/04/11/robert-f-kennedy-jr-uit-zware-kritiek-op-vaccinatie-agenda-van-bill-gates/