De recent gekozen Republikeinse gouverneur van Texas, George Walker Bush, de zoon van de ex-president George Bush, is evenals zijn vader lid van het sinistere geheime genootschap ‘Skull & Bones’.


Dit wordt onthuld door de Amerikaanse auteur Anthony Sutton die tientallen jaren onderzoek heeft gedaan naar machtsgroeperingen die actief zijn achter de schermen van de Amerikaanse politiek.

George Walker werd in 1968 op 22-jarige leeftijd ingewijd toen hij intrede deed bij de Texas Air National Guard. De inwijdingen bij ‘Skull & Bones’ vinden meestal plaats op Deer Island in de St.Lawrence River, een rivier-eiland in bezit van de Russell Trust Association, genoemd naar de oprichter van ‘Skull & Bones’, de door de opiumhandel rijk geworden William H. Russell. Het hoofdkwartier van ‘Skull & Bones’ dat er uit ziet als een soort mausoleum, staat op het grondgebied van de Yale University in New Haven.

Elk jaar worden er vijftien nieuwe leden, veelbelovende 3e jaars studenten, voor ‘Skull & Bones’ uitgekozen die vaak de topposities van de Amerikaanse samenleving gaan innemen.
Sinds de oprichting in 1832 zijn er reeds meer dan 2000 personen lid geweest van dit elitaire, occulte en bizarre racistische genootschap.
Sutton, die in bezit is van de ledenlijsten van ‘Skull & Bones’ meldt ook dat bijv. McGeorge Bundy (Nationaal Veiligheidsadviseur onder J.F.Kennedy), Dean Acheson (ex-minister van Buitenlandse zaken) en John Chafee (ex-senator voor Rhode Island) lid zijn geweest. Ook de bekende en inmiddels overleden industrieël en superbankier Averell Harrimen, was sinds 1913 lid van ‘Skull & Bones’.

Een inwijding vergeet de nieuweling nimmer van zijn leven. Sommigen houden er traumatische herinneringen aan over. Sutton die uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar ‘Skull & Bones’  beschrijft de weerzinwekkende praktijken van dit genootschap.
Walter Isaacson en Evan Thomas, beiden overigens lid van de prestigieuze Amerikaanse Council on Foreign Relations, onthullen in hun boek ‘The Wise Men- Six Friends and the World They Made’, dat de inwijdeling over zijn angsten en zijn sexuele ervaringen vrijuit moet spreken.

Hoewel ‘Skull & Bones’ de oudste ‘college-club’ is, bestaan er aan andere universiteiten in Amerika soortgelijke bizarre genootschappen. ‘Skull & Bones’ is echter de ‘meest bekende’ en de meest invloedrijke.

Het thema van ‘Skull & Bones’ wordt vrijwel doodgezwegen in de pers. Toch verschenen de laatste jaren enkele berichtjes in ‘Newsweek’. In augustus 1988 schreef zelfs Bob Woodward een uitgebreid artikel over ‘Skull & Bones’ in de Washington Post.
Wanneer zal er eens openlijk gesproken gaan worden over het lidmaatschap van geheime genootschappen door vooraanstaande politici?